Kelas Mingguan Microsoft Office

Latihan Dalam Kelas

Mudah

Sesuai untuk semua

Gambaran Kursus

Kunci kepada kejayaan seseorang dalam Microsoft Office adalah penggunaan dan kemahiran tiga aplikasi utamanya, Word, Excel dan PowerPoint. Dengan Word prosessor, spreadsheet dan pakej bagi pembentangan, aplikasi ini memenuhi keperluan harian dalam banyak bidang pekerjaan.

Kelas Mingguan Microsoft Office terbuka kepada semua kumpulan, terutamanya kepada pengguna baru asas Komputer dan Microsoft Office. Kelas ini menyediakan kemahiran asas yang perlu dipelajari untuk meningkatkan kemahiran serta dapat meningkatkan produktiviti kerja dan membuat tugas harian dengan lebih mudah.

MU DOT MY menyediakan pembelajaran Microsoft Word, Microsoft Excel serta Microsoft Power Point dengan edisi terkini bagi membantu meningkatkan pembelajaran anda.

Microsoft Office Meningkatkan Kebolehpasaran Individu

Walaupun pekerjaan anda hanya menggunakan beberapa aplikasi Microsoft Office, namun kebanyakannya memerlukan penggunaan setiap hari iaitu Microsoft Excel, Microsoft Word, dan Microsoft PowerPoint.

Microsoft Excel

Dengan menghadiri kursus Microsoft Excel, anda akan mempunyai kemahiran yang lebih dari pekerja lain serta diberi pertimbangan daripada majikan dengan tahap kemahiran anda dalam Microsoft Excel termasuk pengetahuan dalam menggunakan fungsi pivot table, formula fuctions serta formatting.

Microsoft Word

Bagi written-word communications dalam bidang perniagaan, Microsoft Word adalah sistem pilihan yang terbaik. Kebanyakan sektor pekerjaan akan mencari seseorang yang boleh melaksanakan tugas-tugas dalam Microsoft Word terutamanya penggunaan SmartArt & Textboxes, Penyuntingan & Pembangunan Templat serta Penyediaan format dan Halaman.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint membolehkan kita untuk membuat pelbagai slaid secara custom untuk dipamerkan ke skrin.Ia juga dibina dengan kemudahan untuk menyusun presentation, dan memasukkan teks, gambar, grafik, dan jadual spreadsheet.

Industri kini menjangkakan ‘job seekers’ mempunyai kemahiran Microsoft Office dan perisian produktiviti yang disyorkan dalam perniagaan di seluruh dunia. Anda mungkin tidak perlu menjadi ahli dalam Microsoft Office, tetapi peningkatan dari segi prospek pekerjaan anda serta diyakini sebagai pekerja yang lebih berperanan dengan anda mengetahui asas dalam Microsoft Office.

Microsoft Office untuk Semua

Hasil Kursus

Di akhir kursus Microsoft Office ini, peserta akan dapat:

Gunakan fungsi Microsoft PowerPoint dari tahap asas/lanjutan

Gunakan fungsi Microsoft Word dari tahap asas/lanjutan

Gunakan fungsi Microsoft Excel dari tahap asas/lanjutan

Apa Yang Anda Akan Perolehi?

Pembelajaran Secara Langsung, Dikendalikan oleh Pakar

Pembelajaran secara langsung di kelas yang berkualiti tinggi, selesa serta disediakan kemudahan seperti komputer dan WiFi.

Mentor Persendirian

Dapatkan mentor yang berpengetahuan untuk membimbing pembelajaran anda dan fokus untuk menjawab sebarang pertanyaan, memotivasikan serta membimbing anda dengan baik.

Pembelajaran Secara Online

1 tahun akses kepada LMS beserta video dan buku panduan langkah demi langkah eksklusif daripada MU DOT MY PLT.

Preview Buku Panduan

Sokongan Percuma

Dapatkan emel sokongan percuma selama 3 bulan selepas kursus. Emelkan kepada trainer kami bila-bila masa sahaja.

Baca lebih lanjut

Sijil Penyertaan Disediakan

Peserta akan menerima Sijil Penyertaan pada hari terakhir kursus.

Kursus Susulan

Kami akan menjadualkan 1 kursus susulan percuma untuk membantu anda meneruskan pembelajaran.

Baca lebih lanjut

Daftar Sekarang

Masih ada soalan? Lihat bagaimana soalan lazim kami atau isi borang pertanyaan ini. Ninja pemasaran kami akan berhubung dengan anda.

Boleh Dituntut HRD Corp
MOF No: 357-02240271

Butiran Kursus

Kursus Berkumpulan

Pelanggan boleh menyertai kursus di makmal komputer kami mengikut tarikh yang ditetapkan. Bayar setiap seorang.

Dapatkan Sebut Harga / Brosur Sekarang

Masih ada soalan? Lihat bagaimana soalan lazim kami atau isi borang pertanyaan ini.
Ninja pemasaran kami akan berhubung dengan anda.

Online Register

[add_single_eventon id="27182" ev_uxval="4" show_exp_evc="yes"]