Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Kursus Microsoft Office di PPUM

Pada 8-9 Mac 2023, kami telah menjalankan Kursus Microsoft Office secara in-house di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), yang dihadiri oleh 20 kakitangan PPUM. Lokasi kursus ialah Wisma R&D University Malaya, yang terletak di Kuala Lumpur.

Fokus utama kursus ini adalah untuk menyediakan peserta dengan kemahiran asas yang diperlukan untuk menggunakan Microsoft Office. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan potensi mereka ke tahap yang baharu, dengan merangkumi semua aspek penting dalam menggunakan MS Office dengan berkesan di tempat kerja. Kami melalui pelbagai topik seperti Word, Excel dan PowerPoint dalam kursus Microsoft Office ini.

Salah satu acara yang menjadi sorotan dalam kursus tersebut adalah sesi PowerPoint, di mana kami memberi tumpuan kepada elemen penting dalam membuat pembentangan yang menarik. Pada akhir sesi ini, peserta mampu membuat persembahan yang bukan sahaja menarik secara visual tetapi juga berkesan dalam menyampaikan idea mereka.

Selain daripada sesi PowerPoint, kami juga menyediakan kursus komprehensif tentang Word dan Excel. Kemahiran ini penting untuk kerja harian dan dapat meningkatkan produktiviti kerja. Pada akhir kursus, peserta dapat menggunakan semua fungsi asas perisian yang disediakan dalam Microsoft Office untuk melakukan kerja harian mereka dalam jangka pendek.

kursus microsoft office

Kesimpulannya, kursus PowerPoint di PPUM telah dilaksanakan dengan jayanya, dan kami gembira dapat memberikan perkhidmatan kami kepada kakitangan PPUM. Kursus menyeluruh kami tentang kemahiran asas yang diperlukan untuk menggunakan Microsoft Office pastinya akan membantu meningkatkan produktiviti dan kecekapan mereka di tempat kerja. 

Jika anda berminat untuk membuka potensi korporat anda melalui program kursus kami, sila hubungi kami untuk menjadualkan sesi kursus secara in-house.

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter