Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Kebaikan eLearning untuk Pusat Tuisyen 

elearning tuition centres

Menurut data Kementerian Pendidikan, pada tahun 2013 terdapat 3,107 pusat tuisyen swasta yang berdaftar di Malaysia, dengan 3.2 peratus dari jumlah keseluruhan pelajar sekolah rendah dan menengah yang mendaftar, yang melibatkan 11,967 orang guru. Namun, apabila bilangannya terus bertambah, ianya penting bagi pusat tuisyen untuk melawan pesaing mereka dengan merevolusikan operasi pusat tuisyen mereka. 

Cara yang paling relevan adalah dengan melakukan peralihan ke arah kemahiran eLearning. Dengan platform eLearning yang kuat, ia akan membantu Pusat Tuisyen merasai pengalaman belajar yang berbeza dan efektif.

Berikut adalah beberapa sebab utama kenapa pusat tuisyen perlu digitalisasi dengan menggunakan platform eLearning:

1. Semak kedatangan pelajar dalam sistem eLearning

Dengan menggunakan eLearning, pusat tuisyen dapat menawarkan lebih banyak lagi untuk pelanggan mereka – dalam situasi ini, baik pelajar dan ibu bapa. Ini termasuk memastikan kehadiran pelajar sepenuhnya melalui sistem dalam talian. Dengan mengaktifkan filter ini, pusat tuisyen dapat menunjukkan komitmen mereka dengan cemerlang terhadap disiplin dan pendidikan berkualiti dengan mendorong kehadiran penuh. Ibu bapa bukan sahaja akan berpuas hati dengan prestasi kehadiran anak mereka tetapi para pelajar juga akan lebih terdorong untuk menumpukan perhatian pada pelajaran.

2. Pemantauan ibu bapa sepenuhnya

Adalah wajar bagi ibu bapa untuk meletakkan pendidikan anak-anak mereka sebagai keutamaan nombor satu. Oleh itu, difahami sepenuhnya bahawa mereka ingin sentiasa memantau prestasi akademik anak anak mereka.

3. Bayar dengan mudah

Ketika kita menuju ke arah zaman moden cashless, ibu bapa atau pelajar tidak perlu lagi membuat pembayaran yuran pengajian dalam bentuk wang tunai. Dengan melakukan peralihan ke arah menjadi Pusat Tuisyen eLearning, semua urus niaga kewangan dapat dilakukan secara dalam talian dengan cara yang selamat dan selamat melalui mana-mana bank pilihan.

4. Bahan pengajaran yang komprehensif untuk Pusat Tuisyen anda

Dalam suasana bilik darjah yang tradisional, pelajar biasanya dibebani dengan beberapa elemen pembelajaran konvensional seperti buku teks, nota dan juga kertas latihan. Mereka harus meluangkan masa untuk memikirkan buku mana yang akan dibawa untuk kelas dan dibebani oleh buku buku yang sangat berat. Dengan bergerak menuju digitalisasi, semua bahan pengajaran dapat diakses secara online dimana sahaja dan pada bila bila masa. Mereka hanyalah perlu melayari platform eLearning Pusat Tuisyen dan voila, semuanya ada!

 

ModernLMS sebagai eLearning platform untuk Pusat Tuisyen anda! 

elearning tuition centre

Sekiranya anda berminat untuk menggunakan eLearning, ModernLMS menyediakan Sistem Pengurusan Pembelajaran (LMS) khusus untuk pusat tuisyen anda yang disesuaikan untuk aliran kerja dan keperluan anda. Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai

ModernLMS eLearning for Tuition Center.

Pemilikan platform eLearning ini akan menjadi milik anda 100%, sama ada di premis atau di awan. Anda juga akan dijaminkan sokongan berterusan dan kebebasan penyesuaian dengan harga yang sangat menarik. Ini akan menjadi pelaburan tunggal yang sempurna untuk syarikat anda berkembang di sektor akademik.

ModernLMS  juga mesra pengguna dengan ciri ciri teknologinya dan sumber yang berstruktur, bersama dengan peningkatan berterusan untuk memastikan pelajar dapat belajar dengan mudah dan berkesan.

Eksklusif untuk pelanggan kami, ModernLMS menawarkan sokongan back-end percuma selama dua tahun setelah pendaftaran. Ini bermaksud kita akan memberikan sokongan dan bantuan kepada organisasi anda. Tawaran ini hanya terhad untuk mereka yang mendaftar sebelum 30 Jun 2020.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai ModernLMS for Tuition Center, sila kunjungi laman web kami dan jika anda ingin meminta demo di tempat, sila isi borang di bawah;

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter