Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Belajar AutoCAD

autocad-2d-3d-featured-image

AutoCAD adalah perisian atau aplikasi bantuan komputer yang digunakan untuk membuat lakaran 2D dan 3D. Dengan hanya menggunakan satu set kelengkapan termasuk sebuah komputer dan mesin pencetak lukisan, AutoCAD mampu menghasilkan lukisan kejuruteraan yang tepat, menjadikan kerja lebih mudah dan pantas.  

Perisian ini sering digunakan oleh para jurutera, pereka bentuk, pelukis pelan dan pelajar-pelajar kolej untuk menghasilkan pelan bangunan; mewujudkan dan mengubah suai sistem kawalan elektrik untuk reka bentuk elektrik; pelan pemeriksaan bangunan dan susun atur landskap.

Tenaga pengajar kami memaksimumkan usaha mereka untuk membantu peserta menghasilkan pelbagai model 2D dan 3D termasuk pengangkutan, penginapan, mesin, perabot yang digunakan dalam seni bina, elektrik, mekanik, tumbuhan dan penghasilan peta.

Kursus AutoCAD sesuai untuk siapa?

Kursus AutoCAD sangat penting terutamanya kepada jurutera, pereka, arkitek dan pembuat permainan video. Ia membantu pereka dan jurutera awam untuk merekabentuk, menganalisis dan menyelesaikan masalah dengan menghasilkan reka bentuk yang tepat seperti reka bentuk kereta api, jalan raya dan lebuh raya, pembangunan tanah, lapangan terbang dan saliran. Kursus AutoCAD ini juga sesuai bagi sesiapa yang berminat untuk membina reka bentuk dinamik dan menghasilkan reka bentuk objek anda.

Apa yang anda pelajari dalam Kursus AutoCAD?

Dalam kursus ini, peserta akan diberi pendedahan tentang bagaimana untuk menggambarkan reka bentuk mereka dan menguji reka bentuk tersebut melalui simulasi. Selain itu, peserta juga dapat pelajari perbezaan antara jenis perisian pemodelan 3D yang tersedia seperti pemodelan pepejal, pemodelan permukaan dan sculpting. Peserta juga akan diberitahu bagaimana untuk memilih alat yang betul dan menggunakan komponen utama dalam perisian AutoCAD untuk meningkatkan produktiviti.

Kursus berkonsepkan “Belajar Sambil Buat” membantu peserta memahami dan mengingati kemahiran yang dipelajari dengan lebih berkesan. Kursus ini memastikan para peserta mendapat kemudahan  berinteraksi dengan pengajar serta dapat pengalaman pembelajaran yang memuaskan dan menyeronokkan.

Daftar Kursus AutoCAD sekarang!

Daftar online hari ini dan dapatkan diskaun 3%. Gunakan kod kupon GET3. Sah sehingga 31 Disember 2019.

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter