Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Sertai Exabytes E-commerce Conference 2019

eec-2019-exabytes-featured-image Exabytes eCommerce Conference EEC 2019

Exabytes eCommerce Conference (EEC) akan berlangsung pada Jun ini! Inilah platform terbaik bagi anda yang ingin dapatkan pandangan pakar, temui trend utama dalam pelbagai aspek perdagangan digital disamping bertemu guru dan rakan industri serta kembangkan rangkaia profesional anda. Jumpa anda disana!

Siapa yang akan menghadiri EEC 2019?

Acara ini sesuai begi mereka yang bekerja dalam industri ecommerce dengan peranan berikut:

Kenapa perlu hadir ke EEC?

EEC 2019 berfokuskan kepada perniagaan, trend, strategi pemasaran dan teknologi eCommerce yang semakin meningkat dalam era digital ini (Automated eCommerce) bagi memastikan peningkatan jualan dalam talian.

Sebarang idea boleh menjadi kenyataan malah syarikat kecil juga boleh menjadi syarikat global. Sertai acara ini untuk berhubung dengan pakar ecommerce dan pelajari lebih banyak strategi dan penyelesaian bagi meningkatkan pengguna online dari dalam dan luar negara.

Semua pembentangan melalui proses semakan yang ketat bagi memastikan pembentagan mereka menghiburkan, informatif, dan boleh menjamin anda lakukannya sebaik sahaja kembali bekerja. 

Kualiti acara ini dijaga dengan memastikan memastikan setiap peserta dipilih kerana relevan, pengaruh dan kekananan mereka dalam industri. EEC adalah perhimpunan eksekutif terkemuka yang penting. 

Siapa tahu anda mungkin mencari rakan perniagaan yang tepat untuk mengembangkan perniagaan eCommerce anda? Kunjungi pameran untuk berjumpa dengan rakan-rakan industri, bertukar penyelesaian dan mencipta kerjasama. Gunakan peluang ini untuk kembangkan rangkaian perniagaan anda!

exabytes-internet-marketing-summit-2018
Kredit foto: Exabytes (MY) Official Blog

MU DOT MY PLT merupakan salah satu daripada senarai penaja acara ini. Sebagai pembekal kursus ICT, kami menawarkan latihan praktikal berkualiti tinggi kepada agensi kerajaan, korporat, sektor swasta, individu serta pelanggan antarabangsa. Kami memastikan anda menerima pengalaman pembelajaran yang memuaskan dengan penyediaan ruang pembelajaran yang sangat selesa bagi pengajaran yang efektif, berkualiti dan memudahkan interaksi bersama pakar!

Kami juga menyediakan Kursus WordPress eCommerce bagi sesiapa yang ingin meningkatkan jualan mereka ke tahap maksimum. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan WordPress eCommerce, jumpa kami disana!

KONGSI artikel ini dan Dapatkan Tiket Alpha Zone!

Tulis di media sosial “Saya ingin menghadiri EEC 2019 kerana…”

Sila tag kami, @mudotmy di Facebook dan Twitter, @mudotmyplt di Instagram. 
10 ayat yang paling kreatif di Facebook, Twitter dan Instagram bakal menerima Tiket Alpha Zone (RM129) SECARA PERCUMA

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter