Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

iMoot 2017 (#iMoot 17)

iMoot 2017 (#iMoot17)persidangan LMS atas talian terbesar, yang akan dianjurkan dari 18 Mei 2017 hingga 20 Mei 2017 (GMT+8). Ia merupakan persidangan dalam talian selama 52 jam tanpa henti yang membawa bersama-sama masyarakat Moodle di seluruh dunia tanpa sebarang sempadan fizikal.

iMoot merupakan persidangan atas talian dua kali setahun di mana masyarakat Moodle, pengamal, pentadbir dan pembuat keputusan bertemu untuk berkongsi amalan terbaik dalam pembelajaran dalam talian. Pembentangan dan perbincangan akan memberi tumpuan kepada perisian e-pembelajaran Moodle termasuk sambungan lain, plugin dan perisian pihak ketiga yang bersepadu dengan Moodle. 

Semua sesi pembentangan akan direkodkan dan tersedia untuk peserta bagi mengkaji dan membincangkan melalui laman iMoot dan forum. Dianggarkan 300 orang dari seluruh dunia akan menghadiri persidangan itu dalam talian termasuk pendidik, Moodlers, pembangun dan pengurus, dalam pertubuhan pendidikan, perniagaan dan agensi kerajaan.

Tenaga Pengajar kami, Sam Suresh adalah salah seorang penceramah dalam sesi pembentangan secara langsung iMoot. Beliau akan menyampaikan topik dinamakan ‘Menggunakan Moodle sebagai Platform Sijil’ bagi membincangkan mengenai menggunakan Moodle sebagai platform pensijilan untuk menjalankan peperiksaan dalam talian menggunakan Pelayar Peperiksaan Selamat dan memanfaatkan lencana bagi mengekalkan pengguna yang telah disahkan. Semak profil persembahan Sam Suresh dalam iMoot17.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai iMoot 2017, sila semak laman web rasmi di sini atau mengikuti twitter hastag # imoot17.

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter