Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

WordPress Meetup Kuala Lumpur 2016

WordPress akan mengadakan program WordPress Meetup Kuala Lumpur yang pertama kali sekali dianjurkan di Malaysia, program tersebut akan diadakan di Kuala Lumpur Convention Center (KLCC) pada bulan Mei 2016.

WordPress adalah salah satu sistem pengurusan kandungan (CMS) yang paling popular di dunia, WordPress CMS mampu membina semua jenis website seperti Blog mudah kepada website perniagaan pelbagai fungi yang hebat dan anda juga mampu membina Online Store dengan menggunakan plugin WooCommerce. 

WordPress adalah CMS yang sangat berkuasa dan senang untuk digunakan, pengguna tidak memerlukan kemahiran koding untuk membina laman web yang professional, dengan WordPress pengguna mampu untuk membangunkan laman web dengan mudah tanpa menggunakan pengetahuan koding & HTML.

Program ini terbuka kepada semua yang berminat dengan WordPress dan kepada sesiapa yang ingin belajar tentang WordPress, Program tersebut dijalankan untuk membincangkan tentang WordPress, jadual tahunan WordPress dan program akan datang.

Agenda:-

Cenderahati akan disediakan kepada semua peserta yang hadir pada WordPress Meetup!!

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter