Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Persidangan EIMS 2018

Exabytes Internet Marketing Summit 2018 – Pemasaran digital kelima yang dianjurkan oleh Exabytes Network sejak tahun 2015 dan telah menyatukan 35 orang pakar pemasaran digital dan guru-guru yang berkongsi pengetahuan mereka tentang trend pemasaran.

imageimage

EIMS 2018 ini telah diadakan pada 9 Ogos 2018 yang bertempat di MaGIC Cyberjaya dan dihadiri oleh seramai 800 orang peserta, termasuklah pemilik perniagaan, usahawan, pakar pemasaran digital, pengiklan, pemasar media digital dan sosial untuk belajar, bertukar pandangan dan pengetahuan dalam sesi interaktif yang banyak.

Persidangan ini terbahagi kepada dua pentas yang berlainan, pentas utama memberi tumpuan kepada persembahan dan perkongsian sementara pentas bengkel memberi tumpuan pembelajaran secara langsung.

image
image

MU DOT MY PLT telah menyertai EIMS 2018 sebagai salah satu daripada 19 peserta pameran dan rakan kongsi bersama-sama MOLPay, iPay88, Mynic, LWE, TIME, Printcious, Gift, Goody25, fonebud, Niche studio, PayHalal, Skytomato dan Inspiren. Tenaga pengajar kami, Sam Suresh adalah salah seorang daripada barisan jurucakap EIMS. Sam merupakan Pengajar Kanan di MU DOT MY PLT dengan lebih 6 tahun pengalaman mengajar WordPress. Semak profil Sam Suresh di EIMS 2018.

Tahu lebih lanjut tentang Persidangan EIMS 2018 disini.

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter