Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Malaysia Open Source Conference 2017 Telah Tamat

Malaysia Open Source Conference 2017 (MOSCMY 2017) telah dianjurkan dari 17 Mei 2017 sehingga 19 Mei 2017 di Fakulti Maklumat Sains & Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi, Selangor. Persidangan ini bertujuan untuk meneroka dan berkongsi Enterprise- peringkat penyelesaian dan teknologi Sumber Terbuka.

Tenaga Pengajar kami, Sam Suresh merupakan salah seorang penceramah di MOSCMY 2017. Beliau telah menyampaikan topik dinamakan “Menggunakan Joomla! dan WordPress untuk Web Portal “untuk menyerlahkan kelebihan menggunakan Joomla! atau WordPress untuk portal web. CMS telah berkembang dari masa ke masa dan sekarang anda juga boleh menggunakan CMS sebagai platform aplikasi dengan pelbagai titik akhir data. Sam menyampaikan gambaran keseluruhan Joomla! dan WordPress dan bagaimana pengguna boleh memanfaatkan 2 CMS yang bagus untuk projek-projek yang berbeza. Menggunakan CMS yang salah untuk projek yang boleh menyebabkan banyak masalah kepada integrator akhir / pentadbir pada masa hadapan.

Ketahui lebih lanjut di blog Sam Suresh.

Selain itu, kami mempunyai booth pameran di MOSCMY 2017 selama 2 hari untuk mempamerkan JoomlaDay Malaysia 2017 yang akan datang (dijadualkan pada Ogos 2017) dan Wordcamp Kuala Lumpur Malaysia 2017 (dijadualkan pada November 2017) dihoskan oleh MU DOT MY PLT. Kami juga mempunyai permainan cabutan bertuah untuk pengunjung booth pameran kami dan beberapa hadiah telah diberikan.

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter