Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Persidangan E-Pembelajaran Antarabangsa 2019 (IUCEL)

MU DOT MY PLT berbangga menyertai dalam Persidangan E-Pembelajaran Antarabangsa 2019 di kampus Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) dari 21 hingga 22 Ogos 2019 dengan tema “Inovasi Berinspirasi untuk Masa Depan Yang Mampan”.

Kementerian Pelajaran Tinggi di IUCEL 2019

Ia adalah pengalaman yang bermanfaat kerana pendedahan IUCEL terhadap latihan e-pembelajaran dijalankan antara universiti dan sekolah di pelbagai daerah. Ini menggalakkan pendidikan e-Pembelajaran menjadi penekanan utama dalam dasar pendidikan kebangsaan semasa. Selain itu, aplikasi e-Pembelajaran mudah diakses di peringkat institusi pembelajaran.

Kementerian Pelajaran Tinggi di IUCEL 2019

Ramai pensyarah dari institusi pengajian tinggi dan sekolah memberi sokongan menyeluruh dalam acara ini. Semua peserta dialu-alukan dengan ucapan pembukaan oleh Naib Canselor UNIMAS, YBhg Prof Datuk Dr Mohamad Kadim Sauidi.

Kementerian Pengajian Tinggi

Timbalan Ketua Pengarah Pengajian Tinggi, YBhg Prof Dr Mohd Cairul Iqbal Bin Mohd Amin
Tarian tradisional dikenali sebagai Zapin

Majlis penutupan ucapan telah dirasmikan oleh Timbalan Ketua Pengarah Pengajian Tinggi, YBhg Prof Dr Mohd Cairul Iqbal Bin Mohd Amin. Selepas itu, tarian tradisional yang dikenali sebagai Zapin dipersembahkan secara eksklusif telah menarik perhatian orang ramai.

MU DOT MY di IUCEL

Pameran kami di IUCEL 2019
Pameran kami di IUCEL 2019
Pameran kami di IUCEL 2019

YBhg Tan Sri Datuk Seri Panglima Sulong Matjeraie menunjukkan minat yang mendalam dalam e-Pembelajaran terutamanya ModernLMS yang meningkatkan pembelajaran dalam kalangan mahasiswa dan pelajar.

Objektif utama kami adalah untuk mewujudkan pemahaman dengan lebih mudah mengenai platform e-Pembelajaran digunakan di universiti dan pusat pembelajaran di Malaysia. Kami dilengkapi dengan jurulatih berpengalaman yang berkaliber. Kami yakin dapat meningkatkan prestasi dan mutu perniagaan untuk melaksanakan digitalisasi dan amalan peningkatan aplikasi e-Pembelajaran dengan ajaran pendekatan serta pembelajaran interaktif.

Kongsi artikel ini dengan rakan anda:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter