Dapatkan berita terkini dari kami!

Langgan newsletter kami dan dapatkan pemberitahuan dan kekal update.

Kursus akan datang

Plesk APAC – Webhosting

html5 css3 training

PLESK adalah perkhidmatan hosting web peribadi dengan panel kawalan yang membolehkan pentadbir pelayan menggunakan antara muka berasaskan awan untuk menubuhkan halaman baru, akaun reseller, akaun e-mel dan pintu masuk DNS. Ia adalah platform penyedia WebOps yang terkemuka untuk menjalankan, mengautomasikan dan mengembangkan aplikasi, laman web dan hosting perniagaan. Sebagai satu-satunya platform OS agnostik, Plesk berjalan pada lebih daripada 384,000 pelayan, mengotomatikkan laman web dengan kotak surat 11M + dan 19M +.

PLESK APAC berlangsung di Singapura di Pusat Konvensyen & Pameran Suntec                       Madan Rai / Facebook   

Pengasas MU DOT MY PLT, Sam Suresh telah dijemput untuk berucap pada PLESK APAC yang telah berlangsung pada 11 Oktober 2019 di Singapura. Terdapat juga penceramah lain, termasuk Jan Löffler (CTO Plesk), Andrey Kugaevsky (Pengurus Program Senior Plesk), Markus Galler (Naib Presiden Pemasaran Plesk), dan lain-lain lagi.

Stranger Things semasa WordPress Hosting

Tajuk Sam Suresh di acara PLESK
Musim 1 Stranger Things

Tajuk Sam Suresh adalah “Stranger Things on WordPress Hosting” yang merujuk kepada drama The Stranger Things yang terkenal di Netflix. Di mana ia menerangkan bagaimana WordPress menyumbang hampir separuh daripada laman web di Internet.

 

Apple Keynote/Persembahan komersil 2019 dipaparkan dengan kata-kata yang minima dan mudah difahami

Selain itu, Sam menerangkan bagaimana kata-kata boleh membantu menjual jenama dan produk. Satu contoh ialah menggunakan istilah teknologi yang orang biasa tidak dikenali. Sebuah syarikat yang hebat mengambil kesempatan daripada ini adalah Apple, bukannya membuat senarai panjang spesifikasi telefon mereka, Apple lebih suka mengatakan bahawa iPhone 11 Pro akan bertahan 4 jam lebih lama daripada iPhone Xs sebelumnya kerana mudah untuk mentafsir.

PLESK APAC Event merupakan satu pengalaman yang baik dan kami tidak sabar untuk acara akan datang. Kami telah belajar banyak dari pengalaman ini seperti memahami kemas kini PLESK & WordPress baru. Ini adalah manfaat dan kami akan menggabungkannya dalam kursus latihan yang akan datang.

Ketahui apa webhosting dan mengetahui betapa mudahnya untuk menguruskan laman web anda sendiri menggunakan cPanel.

 

Kongsi artikel ini dengan rakan anda:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kongsi artikel ini:

Facebook
Twitter